Welkom op de site van schermvereniging Agilite!

Je vindt hier informatie over de schermsport en alles wat je moet weten over schermen bij onze club. Plezier in het schermen en gezelligheid voor jong en oud is bij ons erg belangrijk.

Schermen is een mooie en elegante vechtsport. Het is een van de sporten die al sinds de eerste editie van de moderne Olympische Spelen in 1896 op het programma staat. De meeste mensen kennen de schermsport wel maar hebben de indruk dat het bijvoorbeeld een hele moeilijke sport is of alleen geschikt voor jongeren om te beginnen. Maar dat valt allemaal reuze mee!

Na een paar lessen kan iedereen al een aardig partijtje schermen. Bij ons kun je kennismaken met de schermsport op een inloopavond of meedoen aan een introductiecursus. Als je besluit lid te worden dan hoeft je niet direct een uitrusting aan te schaffen, je kunt het tegen een kleine vergoeding een tijd huren van de vereniging.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs op onze inloopavond! Kijk op deze site voor meer informatie of neem met ons contact op via de secretaris.