De vereniging

Schermvereniging Agilité is opgericht in het voorjaar van 1986 door de heren van Reede, Beersma en Lambrichs. Het is door de jaren heen altijd een kleine vereniging geweest waarbij plezier in de schermsport voorop stond.Logo agilite 250x314

SV Agilité is lange tijd de enige burgervereniging in Twente geweest en heeft als doel het verzorgen van schermtraining en wil dat doen in een prettige en leerzame omgeving. Plezier in de sport staat daarbij voorop! In algemene zin willen we de belangstelling voor de schermsport verbreiden.

Schermen is een boeiende, leuke en gezonde sport voor iedereen:  mannen, vrouwen, jongens en meisjes van alle leeftijden. Ook op latere leeftijd kun je er beslist nog mee beginnen, en zeker geschikt voor iemand die eens wat anders zou willen.