Introductiecursus

Schermvereniging Agilité organiseert regelmatig een introductiecursus schermen! Deze cursus is afgestemd op verschillende leeftijdscategorieën.

Programma

De cursus bestaat uit 4 avonden, waarbij we aandacht besteden aan de verschillende disciplines en de bijbehorende wapens en er vervolgens met de overige leden van de vereniging wordt meegetraind. De laatste avond is een wedstrijdavond waar de cursisten het op de loper mogen opnemen tegen de andere leden.

Kosten

We vragen een kleine bijdrage voor deelname aan de cursus. Volwassen betalen  € 20,-  en cursisten onder de 18 betalen € 14,- (p.p.). Het cursusgeld moet tijdens de eerste avond contant voldaan worden.

Aanmelden

Aanmelden kan bij de voorzitter op secretaris.agilite@live.nl. Ook als je vragen hebt over de inhoud van de cursus kan je een mail naar dat adres sturen.Banner introductiecursus

Hou de agenda in de gaten voor de eerstvolgende introductiecursus.