Maestros Klup Challenge, Bocholt

Afgelopen weekend zijn drie van onze schermers naar de internationale wedstrijd in Bocholt geweest. Zaterdag hebben Mika, Sem en Floris-Thijmen geschermd bij de Cadetten.

Voor Sem was het zijn eerste grote wedstrijd en dan meteen als cadet moeten optreden was een serieuze uitdaging. Sem heeft zich heel goed staande weten te houden tussen alle ervaren cadetten en daar was Marc-Phillip erg blij mee.

Mika, die deze wedstrijd vorig jaar ook al geschermd heeft, liet dit jaar een duidelijke verbetering zien en ook daar was Marc-Phillip erg tevreden mee.

Floris-Thijmen, de schermer met de meeste wedstrijdervaring, schermde zaterdag in de hogere categorie Cadet en liet daar mooi schermen met onverwachte resultaten zien.
Zondag heeft Floris-Thijmen meegedaan in zijn eigen categorie (Pupillen) en wist daar als zesde te eindigen.

Al met al was het dus een geslaagd weekend voor herhaling vatbaar. De volgende wedstrijd Sista in Amsterdam?